Gezamenlijke Relatiecoaching Amsterdam

Relatiecoaching individueel

Lukt het niet om een fijne partner te vinden? Heb je (soms) twijfels over je relatie? Mis je intimiteit en verbinding of voel je je eenzaam? Word je in je relatie gehinderd door ervaringen uit je verleden?

Soms is gezamenlijk op gesprek gaan niet mogelijk. Je partner wil niet of je vindt het zelf nog te spannend. Dan kan het fijn zijn om zelf de relatie onder de loep te nemen en aan de slag te gaan met je eigen rol in de relatie. Dan is individuele relatiecoaching geschikt.

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

Thema’s die ik tegenkom in begeleiding van individuen waarvoor relatiecoaching geschikt is:

  • Ik voel mij eenzaam en niet verbonden
  • Onverwerkte gevoelens uit het verleden zitten mijn relatie in de weg
  • Ik heb moeite met de communicatie in onze relatie
  • Ik twijfel of dit de juiste partner is voor mij
  • We staan voor een belangrijke keuze en ik weet niet wat ik wil
  • Ik zou graag een partner willen, maar het lukt maar niet

Wat kun je verwachten?

 

Tijdens een intake bespreek ik met jou wat de aanleiding is dat je je hebt aangemeld en wat je verwachtingen en wensen zijn. Op basis van deze intake, maken we samen een plan en doe ik een voorstel voor een aantal sessies.

Samen onderzoeken we hoe jij in de relatie staat, wat je wil en wat je nodig hebt, wat jouw persoonlijke belemmeringen zijn en wat jouw rol is binnen de relatie.

Wil je graag onderzoeken waarom het niet lukt om een fijne partner te vinden? Dan gaan we op zoek daar factoren die daarop van invloed zijn en wat er nodig is om vanuit liefde voor jezelf, een leuke partner te vinden.

×