Testimonials

Februari 2021

Voor ik aan het traject begon, wilde ik het hebben over mijn neiging om fel te reageren op mijn partner. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat uitte zich onder andere in (twijfels aan) mijn relatie.

Al vanaf het eerste gesprek met Kyra, voelde ik een enorme opluchting. Ik voelde me gehoord en begrepen. Ik had snel door dat ik in eerste instantie mezelf in de weg zat. Ik hield mezelf tegen om voluit te mogen genieten van mijn leven en mijn successen. Na dit gesprek veranderde er direct heel veel: ik heb allemaal acties ondernomen die maken dat ik me weer helemaal vervuld en happy voel met mezelf.

Ook in de gesprekken die mijn partner en ik samen met Kyra hadden, kwamen er veel inzichten naar boven. Dit heeft ertoe geleid dat we ons nu beiden superfijn voelen met elkaar en dat we goed weten hoe we elkaar blij kunnen houden. Én we weten goed wat onze destructieve patronen zijn, waardoor we voortaan veel sneller in kunnen grijpen. Dan hoeft een irritatie niet meer tot een ontploffing te leiden, omdat we al eerder ‘ventileren’. Dat voelt zó fijn!

Ik had niet verwacht dat ik zoveel mooie inzichten zou krijgen in zo’n korte periode. Vooraf dacht ik ‘ik kan dat toch zelf ook wel bedenken?’, maar het voelde als een enorm cadeau om mezelf deze gesprekken te geven. Het is zo lekker als iemand heel helder anders kan spiegelen wat je voelt en zegt. Het zet alles op een rijtje en daardoor kun je veel sneller stappen zetten dan wanneer je in je eentje doormoddert.

Ik gun het iedereen om met Kyra in gesprek te gaan. Zeker mensen die het fijn vinden om een gesprek op niveau te kunnen voeren raad ik de coaching van harte aan. 

 

×