Over Kyra

Ik ben psycholoog en gespecialiseerd in relatiecoaching. Ik zet mijn kennis uit opleidingen en cursussen in, maar ik put ook zeker inspiratie uit eigen levenservaringen en lessen uit mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk graag met mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en hun relatie. Die bereid zijn naar zichzelf te kijken en in alle eerlijkheid en vanuit liefde willen werken aan een duurzame relatie.

Als mens worden we gedreven door de behoefte aan liefde. We willen beminnen en bemind worden. Voor de een is liefde dichtbij, voor de ander ver weg. Op geen enkel ander vlak kunnen we zo gewond raken als op het gebied van liefde.

We zijn liefdesbang geworden en hebben een dans aangeleerd die ons eerder afhoudt van de liefde dan ons dichterbij brengt.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in relaties. Het fascineert mij welke krachten uitgaan van patronen, binnen jezelf en tussen jou en anderen.

Ik geloof er heilig in dat de kwaliteit van je relaties grotendeels de kwaliteit van je leven bepalen.

Ik werk met mensen aan een gezonde en liefdevolle verbinding met zichzelf en een ander.

Testimonial

Voor ik aan het traject begon, wilde ik het hebben over mijn neiging om fel te reageren op mijn partner. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat uitte zich onder andere in (twijfels aan) mijn relatie.

Al vanaf het eerste gesprek met Kyra, voelde ik een enorme opluchting. Ik voelde me gehoord en begrepen. Ik had snel door dat ik in eerste instantie mezelf in de weg zat. Ik hield mezelf tegen om voluit te mogen genieten van mijn leven en mijn successen. Na dit gesprek veranderde er direct heel veel: ik heb allemaal acties ondernomen die maken dat ik me weer helemaal vervuld en happy voel met mezelf.

Ook in de gesprekken die mijn partner en ik samen met Kyra hadden, kwamen er veel inzichten naar boven. Dit heeft ertoe geleid dat we ons nu beiden superfijn voelen met elkaar en dat we goed weten hoe we elkaar blij kunnen houden. Én we weten goed wat onze destructieve patronen zijn, waardoor we voortaan veel sneller in kunnen grijpen. Dan hoeft een irritatie niet meer tot een ontploffing te leiden, omdat we al eerder ‘ventileren’. Dat voelt zó fijn!

Ik had niet verwacht dat ik zoveel mooie inzichten zou krijgen in zo’n korte periode. Vooraf dacht ik ‘ik kan dat toch zelf ook wel bedenken?’, maar het voelde als een enorm cadeau om mezelf deze gesprekken te geven. Het is zo lekker als iemand heel helder anders kan spiegelen wat je voelt en zegt. Het zet alles op een rijtje en daardoor kun je veel sneller stappen zetten dan wanneer je in je eentje doormoddert.

Ik gun het iedereen om met Kyra in gesprek te gaan. Zeker mensen die het fijn vinden om een gesprek op niveau te kunnen voeren raad ik de coaching van harte aan.

   – Februari 2021

 

 

×